Képfeldolgozás és autóipari alkalmazások

Képfeldolgozás és autóipari alkalmazások

Smart Digital -

Cégünk egyedi megoldásokat kínál a legújabb technológiák felhasználásával a képfeldolgozás és autóipari alkalmazások terén.

Smart Vision (SAGE) Projekt

A projekt célja a grafikus kártyák képfeldolgozási képességén alapuló egy (elsősorban közösségi) közlekedést támogató eszköz prototípusának megvalósítása, amely a közúti forgalom valós idejű képalapú elemzésével, felhasználóbarát – szélvédőre vetített megjelenítéssel – figyelmezteti a sofőrt a potenciálisan balesethez vezető forgalmi szituációk elkerülésére, illetőleg tanácsot ad a veszélyhelyzet következményeinek minimalizálására, a közlekedés biztonságosabbá tételéhez. A kompakt, járművekbe utólagosan beszerelhető kialakítás révén bármely közúti közlekedésben résztvevő járműben alkalmazható.
 

Fejlesztői csapat

Csapatunk 2015-ben alakult képfeldolgozáson alapuló legújabb autóipari – elsősorban szoftver – megoldások kifejlesztésére. Megoldásaink mindegyikét jellemzik, hogy a legújabb termékekben elérhető okos funkciókat (mint side driver assisst, integrált infotainment) teszi elérhetővé a hagyományos (nem smart) járművekben a már széles körben elérhető – kellő számítási kapacitással rendelkező – okos telefonok és egyszerűen/olcsón beszerezhető hardverillesztések alkalmazásával. Szakértőink többéves ipari tapasztalattal és kutatási háttérrel rendelkeznek a számítógépes látás, mesterséges intelligencia és nagy teljesítményű programozás (GPU) terén.
« Vissza